gina peeters coaching en fotografie
gina peeters personal branding shoot
gina peeters over mij

Authentiek, ambitieus en sensitief zijn 3 woorden die mij het best omschrijven.

Ik ben een introvert persoon. Ik hield ervan om mezelf op de achtergrond te begeven en alles te observeren. In de spotlight staan was niet aan mij besteed. Diep vanbinnen wist ik dat ik tot meer in staat was. Ik hield mezelf tegen om te groeien als persoon. Ik ben een echte people pleaser waardoor ik meer bezig was met anderen op de eerste plaats te zetten en niet mezelf.

Ik voelde dat mijn lichaam en geest het begaven. Ik stond op het randje van een burn-out. Met €250 op mijn spaarrekening heb ik toen beslist om mijn leven in handen te nemen en te doen wat ik graag doe. Ik ben begonnen als zelfstandige in bijberoep, een website en sociale media aangemaakt en zo was Gina Peeters Fotografie een feit. Al snel vond ik betalende klanten maar mijn inkomen bleef hangen op maximum €500 per maand.

Het duurde niet lang voor ik doorhad dat er nog zoveel was dat ik nog niet wist over het runnen van een eigen business. Ik besliste dat als ik succesvol wou worden, ik moest doen wat succesvolle ondernemers doen. Ik ben begonnen met zelfstudies op alle vlakken, marketing, mindset, sociale media, sales, online zichtbaarheid,... Daarnaast heb ik duizenden euro's gespendeerd (op afbetaling) aan business coaches en trainingen.

Al snel begonnen mijn eigen klanten het verschil te zien. Ze vroegen me om HEN te coachen en business shoots te organiseren. Vandaag bestaat mijn community voor 80% uit vrouwelijke onderneemsters. En het belangrijkste van al, ik heb nieuwe onderneemsters geholpen met het bereiken van hun eigen versie van succes.

Na een heel intensieve periode heb ik een zeer grote metamorfose ondergaan. Hierdoor leef ik nu een leven waar ik vroeger nooit van had durven dromen. En dit is wat ik aan alle ambitieuze vrouwen wil meegeven.

Het is mijn missie om jou als onderneemster te ondersteunen zodat jij jouw dromen kan waarmaken. In mijn aanbod vind je verschillende tools waarmee we jouw bedrijf naar een volgend niveau kunnen tillen.

Heb jij het gevoel alsof jij en je bedrijf klaar zijn om naar een volgend level te gaan? Ik leer je graag kennen tijdens een virtuele koffiechat (of thee in mijn geval). Je kan via de knop hieronder een gratis kennismakingsgesprek inplannen.

Tot snel, liefs Gina xxx