Ik hou ervan om constant bij te leren, ik gebruik dan ook elke autorit om audioboeken te beluisteren. Ik heb voor jou een lijst samengesteld met mijn favoriete business boeken. Deze boeken hebben een grote impact gehad op mijn leven, mijn bedrijf & mijn mindset.


Ik wens je veel leesplezier!


P.S.: als je één van deze boeken aan het lezen bent, tag me in je stories met @ginapeeters_ en laat me weten wat je ervan vindt.


(Als je klikt op de boeken word je automatisch doorverwezen naar bol.com d.m.v. een affiliate link, mocht je iets aankopen kan het zijn dat ik hiervoor commissie ontvang.)

The Lean startup




Eric Ries helpt startende ondernemers en bedrijven met het ontwikkelen van businessmodellen. Dit boekt leert je starten alvorens je er echt klaar voor bent.

The 7 habits of highly effective people


Zet deze 7 principes om in gewoontes en je bent goed op weg naar meer succes. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak zal dit boek je naar een volgend level tillen. Dit boek is geliefd bij miljoenen mensen.

You are a badass at making money



Dit boek brengt een frisse kijk op wat er nodig is om het grote geld mee naar huis te nemen. Wanneer jij je mindset veranderd zal ook jij een krak zijn in geld verdienen. Ontgrendel je innerlijke badass en open de deur naar succes.

Rich dad Poor dad




Wil jij graag meer geld op je rekening? Robert Kiyosaki leert je hoe je financieel onafhankelijk kan worden en blijven.

The millionaire fastlane



Er zijn zoveel mensen die hard werken en ervan dromen om rijk te worden. Jammer genoeg slaagt daar maar een klein percentage in. In dit boek leer je dat er maar één manier is om te slagen. Ben jij bereid om te doen wat nodig is en de nodige opofferingen te maken? Dan zal jij sneller je doelen behalen dan je denkt.

THe 5 AM club




Dit boek laat zien hoe het hebben van een ochtendroutine kan leiden tot geweldige resultaten. Leer het eerste uur van je dag te gebruiken om persoonlijke groei te stimuleren. Hierdoor zal je het meeste uit het leven halen.

13 things mentally strong people don't do


Leer om controle te krijgen over je gedachten, emoties en acties. Dit boek helpt je om je angsten te overwinnen.

how to win friends and influence people


Met meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren wordt dit boek beschouwd als het ultieme zelfhulpboek. In dit boek leer je de geheimen van succes. Verander de manier waarop je met mensen omgaat door middel van enorm invloedrijke technieken.

15 secrets successful people know about time management


Dit boek onthult de geheimen van time management die gebruikt worden door miljardairs, olympische atleten en ondernemers.

The 4-hour work week




Vergis je niet in de titel van dit boek. Niemand werkt 4 uur per week en is succesvol. Als je iets wil bereiken zal je er hard voor moeten werken. Dit boek brengt je vooral bij hoe je op een slimmere en efficiëntere manier kan werken.

The E-Myth revisited




Michael E. Gerber doorloopt alle verschillende mythes die er zijn rond het opstarten van je eigen bedrijf en hoe je succesvol kan worden. Hij benadrukt het belangrijke verschil van werken IN je bedrijf en werken AAN je bedrijf.

Purple cow





In dit boek leer je waarom traditionele marketing niet meer werkt en waarom je opmerkelijke producten en diensten moet hebben om succesvol te worden. Seth Godin legt je ook uit hoe jij jouw ideale klant kan bereiken van zodra jij je eigen "purple cow" hebt gevonden.

how i raised myself from failure to success in selling


Frank Bettger is een ervaren verkoper, in dit boekt deelt hij de geheimen over zijn verkoopsucces. Je krijgt praktisch advies en bewezen verkoopstrategieën. Leer hoe jij klanten kan overtuigen en til je verkoop skills naar een volgend level.

Never eat alone





Keith Ferrazzi is een succesvolle zakenman en marketingexpert. Hij neemt je mee door de geheimen van succesvol netwerken. Hij richt zich op het opbouwen van duurzame relaties in plaats van enkel het uitwisselen van naamkaartjes.

Girl, wash your face




Dit boek gaat over één cruciale waarheid: jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw leven en geluk. Het is een krachtige en uitdagende gids om een vreugdevol, productief en ambitieus leven te leiden.

Lean in





Een boek over genderongelijkheid, iets waar we als vrouwen allemaal met te maken krijgen. Sheryl Sandberg stimuleert je om kansen te grijpen, leidinggevende posities te bekleden en roept zowel mannen als vrouwen op om de huidige genderongelijkheid te erkennen en te verhelpen.

Heb je, net zoals ik, geen tijd om boeken te lezen?


Dan raad ik Blinkist aan, hier kan je samenvattingen beluisteren van allemaal bestsellers (+/- 15 minuten). Bovenstaande boeken kan je hier al zeker terugvinden!

Ik gebruik Blinkist tijdens elke autorit. Op deze manier kan je altijd en overal bijleren.


Gebruik deze link en test het zelf uit met een gratis proefperiode.