Geweldig nieuws!

Zoals jullie waarschijnlijk al zagen, lanceer ik mijn allereerste e-book

“Business Boost je Instagram”


De komende weken deel ik tips & tricks om jouw Instagram Business account te boosten. Op het einde van elke blogpost vind je de wachtlijst om je in te schrijven voor het e-book. Wees er als eerste bij tijdens de pre-order en geniet van een mooie korting! (€ 19,99 ipv € 29,99)

Vorige week kregen jullie al een sneak peak uit het onderdeel “Captions”. (Pssst… Heb je die gemist? Die vind je HIER terug.)

Deze week geef ik jullie een blik in het onderdeel “Boost je sales door Instagram.”


Instagram als marketingtool:

Ondertussen begrijpen de meeste ondernemers wel dat sociale media een belangrijke tool is in elke marketingstrategie, en al zeker Instagram. We weten dat consistent zichtbaar zijn cruciaal is om nieuwe klanten binnen te halen. Toch gebeurt het nog dat stories gemaakt worden, gewoon om er te maken.

In plaats daarvan sta je beter stil hoe je die verhalen kunt inzetten om sales te genereren!


Maar hoe dan, vraag je je af?

Wel, om ervoor te zorgen dat mensen bij je kopen, moet je authenticiteit en autoriteit overbrengen.


Bouw vertrouwen op:

Je kan op verschillende manieren sales generen, maar alles begint bij het vangen en houden van de aandacht van mensen! Zorg ervoor dat wat je te zeggen en te bieden hebt interesse opwekt. Zo creëer je een vertrouwensband met jouw volgers.

Een goede portie vertrouwen leidt potentiële klanten naar jouw aanbod en kan ze overtuigen om ook effectief te kopen. Jij koopt toch ook vooral van bedrijven waar je voeling mee hebt, niet? 


Ready to business boost your Instagram? Let’s go!


Sales funnels:

Alles start bij een sales funnel. Sales-watte?

In het kort: een sales funnel bestaat uit de 4 typische stappen die klanten doormaken wanneer ze iets aankopen.


Bewustzijn: Maak heel duidelijk wat je te bieden hebt en laat mensen zien dat je bestaat! Denk aan vrienden, kennissen én de rest van de buitenwereld.

Interesse: Zorg ervoor dat mensen geïnteresseerd zijn in jou, in je verhaal, je visie en je aanbod.

Vertrouwen: Win hun vertrouwen, laat reviews zien van tevreden klanten, zorg voor bewijs dat je een expert bent in je vak.

Actie: Gingen voorgaande stappen goed, dan zullen mensen nu klant bij je worden! 


Gebruik de kracht van autoriteit en authenticiteit:

Zet deze 2 in tijdens het uitbouwen van jouw personal brand.

Autoriteit: Wat is jouw expertise en kennis?

Autoriteit kan je opbouwen door ervaring, opleidingen of door een behaald diploma. Laten zien dat jij dé expert bij uitstek bent, is de sleutel.

Authenticiteit: Wat maakt jou uniek?

Denk eraan: er is maar één iemand zoals jij. Laat dat zien, toon jezelf! Vaak is dat het doorslaggevend element om uiteindelijk voor jou en niet voor een van je concurrenten te kiezen. Wees dus vooral altijd lekker jezelf. Op die manier volgen potentiële klanten gemakkelijker de weg van bewustzijn, naar interesse, naar vertrouwen en het uiteindelijke doel: salessss baby! 


Vertrouwen winnen dankzij video’s:

Video inzetten is één van de snelste manieren om volgers te overtuigen. Het laat jouw lichaamstaal zien, intonatie, handgebaren, gezichtsuitdrukkingen,… hoe je beweegt en spreekt. Met andere woorden kan je via video laten zien hoe jij ook in het echt jouw klanten zou ontmoeten en dat schept een vertrouwensband!


Let wel op: om video’s te creëren die effectief leiden tot verkoop, maak je best gebruik van mijn stappenplan. In het e-book deel ik dit stappenplan natuurlijk ook met jou!


Wil jij er als eerste bij zijn tijdens de pre-order en genieten van een mooie korting? Schrijf je hieronder in op de wachtlijst. Wees er snel bij, er zijn nog maar slechts 46 plaatsen beschikbaar in pre-order!

Schrijf je in voor de pre-order!

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.